Annet / Leiret og Vestad

Velkommen til bykveld – «BYEN VÅR»

Velkommen til bykveld!

Hvorfor ser Elverum ut som det gjør? Hvordan vil vi ha det i framtiden? Nå inviterer Elverum kommune deg til «Byen vår – en reise i fortid, nåtid og framtid» i festsalen i Rådhuset 18. mars.

Det er bare å sette av kvelden. Vi gjentar en del av suksessen fra kulturminnekvelden i høst, og inviterer alle med på en spennende reise gjennom byens historie, nåtid og framtid.

TID: 18. mars klokken 18.00. (Inngang via Elverum kulturhus, kinoen. Dørene åpner klokken 17.30)

STED: Festsalen i Rådhuset, her er god plass til alle..

BYEN VÅR - Uten tekst

Her er programmet

Kommunikasjonssjef Kate F. Langsethagen er kveldens konferansier og ordfører Erik Hanstad vil ønske deg velkommen. Deretter starter kvelden i 1940 med filmvisning av dokumentaren: «Tyskerne kommer» Etter dette vil arkitekturhistoriker Anne-Kristine Kronborg fortelle entusiastisk om Elverums gjenreisningshistorie. Hun vil også dele sine tanker om hvorfor hun synes Leiret er så flott.

Neste post på programmet er plansjef Britt Søgaard. Hun ønsker å gi oss et innblikk i dagens utfordringer rundt byutviklingen i Elverum.

Som kjent arbeides det nå med å lage en ny plan for byen vår og du inviteres til å dele dine innspill og meninger. Les også: Hvordan skal Elverum utvikle seg?

Så er det på tide å tenke framover. Arkitekt Frank Heiertz skal dele sine kreative tanker om byen vår i 2090.

I tillegg vil tre engasjerte innbyggere, Kasper Silkoset Syversen, Lene Faraasen og Sven Inge Sunde dele sine tanker om Elverum 15 år frem i tid. Hva er viktig i forhold til planleggingen, hva er fint og hva mangler vi i byen vår?

En reise i bilder

I tillegg til mange flotte innlegg, får du også muligheten til å oppleve Elverum i bilder. I rådhusfoajeen kan du kikke på utstillingen «Elverum på veg mot by – glimt fra gjenreisningsprosessen» Dette er en samling bilder tatt i tidsrommet 1947 – 1964. Det vil også være en utstilling ved elever fra Elverum folkehøgskole av bygninger i sentrum og på Vestad.

VELKOMMEN!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s