Sykkelbyen

Bli med på Sykle til jobben-aksjonen!

herFram med sykkelen: Elverum kommune spanderer nemlig deltakelse for alle som bor og jobber i Elverum til årets Sykle til jobben-aksjon! All trening teller med i regnskapet – og det vanker flotte premier. Vi ønsker også tilbakemelding på hvordan DU opplever sykkelvegene i byen. Les mer om hvordan du melder deg på her.
I byplanen har vi fokus på å bedre forholdene for gående og syklende. Vi ønsker oss bedre og mer helhetlige gang- og sykkelveger i byen vår. Gjennom Sykle til jobben-aksjonen kan du gi oss informasjon vi kan bruke når vi utarbeider sykkelnettet vårt – og bli sprek i samme slengen! Mer om dette kommer senere, så følg med her på bloggen!

Sykle til jobbe

Elverum kommune er en av kommunene som satser på årets Sykle til jobben-aksjon, og sponser deltakelse for alle som bor eller jobber i Elverum. Det er Norges bedriftsidrettsforbund som arrangerer aksjonen. Dette har vært en årlig tradisjon helt siden 1973. Så langt har 13783 deltakere meldt seg – og flere skal det bli. I fjor var det 27 000 deltakere.

Formannskapet stemte enstemmig over forslaget om deltakelse, og det har blitt satt av 20.000,- fra byplanarbeidet, samt 20.000,- fra formannskapets reservepost. Formannskapet ønsker også å oppmuntre til mer sykkelbruk i forbindelse med ny byplan.

Sykle til jobben-aksjonen handler først og fremst om fellesskapet, gleden og moroa man har sammen. Men du kan også få lønn få strevet. Det trekkes drøssevis av premier hver uke, blant annet utenlandsturer, hotellopphold og sykkelutstyr

Hvordan deltar man?

For å melde deg på, trykker du her. Du kan delta individuelt, eller i lag på to-fem personer. Dette er fremgangsmåten for påmelding gjennom bedrift:

1. Skriv inn din mailadresse (bruk gjerne jobbmailadressen din)
2. Finn din bedrift – OBS! Ikke opprett «Ny bedrift» med mindre du er helt sikker på at du ikke finner bedriften din
3. Fyll inn informasjon om deg selv
4. Når du da har fått din egen profil – og logget inn, kan du gå inn å registrere deg på et lag, eventuelt opprette et nytt. Du har også muligheten til å bytte lag eller bedrift.

Denne bildekrusellen krever javaskript.


Det er viktig at du loggfører aktiviteten din. All aktivitet teller med i kampanjen; gå- eller joggeturer, styrkeøkter, innebandy, svømming og liknende (se lista her). Du kan bruke appene Endomondo eller Strava til å loggføre treningen din. Eventuelt kan du gjøre det manuelt under «Min konto». Her kan du følge med på din egen utvikling, antall økter og kilometer levert. Her kan du også sammenlikne deg med dine kollegaer, venner eller andre deltakere.

Konkurranseperioden varer fra 19. april til 17. juni 2016.

Har du noen spørsmål om? Da finner du spørsmål og svar her.

 

En tanke om “Bli med på Sykle til jobben-aksjonen!

  1. Tilbaketråkk: Tryggere å være syklist når flere sykler! | Byen vår Elverum

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s