Bolig og næring / Hva synes du? / Leiret og Vestad

Bli med på workshop: Hvordan skape liv i tomme lokaler?

Vi ønsker alle en levende by med høy trivselsfaktor, aktivitet og handel. At næringslokaler av og til står tomme i perioder er noe alle byer opplever, og vi ønsker nå å sette fokus på hvordan vi kan utnytte disse tomme lokalene til å skape ny aktivitet. Bli med på workshop om temaet onsdag 5. april. Meld deg på!Noen eksempler på ny aktivitet i lokaler kan være pop-up butikk, kunstutstilling, festivalkontor, ulike aktiviteter for barn/unge/eldre, intimkonsert eller kontorfellesskap for ungdomsbedrifter. Mulighetene er mange!

Gjennom det nasjonale nettverket Levende lokaler, som Elverum kommune er en del av, inviterer vi gårdeiere, by-entusiatster, handels- og næringsliv, kulturaktører, gründere, ideelle foreninger, eiendomsutviklere og arkitekter til å bli med på en workshop om dette tema.

Arild Eriksen fra arkitektkontoret Eriksen Skajaa Arkitekter skal presentere noen case fra kunnskapsrapporten «Levende Lokaler», som han på oppdrag for Norsk Design- og Arkitektursenter (DOGA) har vært med og utarbeidet.

Rapporten handler om  alternativ bruk av tomme lokaler i bysentre landet rundt, men også om fellesrommene i byene og småstedene våre som vi har mistet og hvordan vi sammen kan få dem tilbake. Eksempelrapporten er en verktøykasse for kommune- og næringsliv, men også kunst- og arkitekturstudenter og enhver med en sosial entreprenør i magen vil finne mye inspirasjon.

Vi håper du har lyst og anledning til å delta på dette arrangementet, som selvfølgelig arrangeres i ett av de ledige lokalene i Elverum.

Dato:
Onsdag 5. april
Når: Kl. 11.00–15.00. Workshopen starter kl. 11.30. Lunsj serveres fra kl. 11.00
Hvor: Storgata 17, tidligere DNB

Påmelding: Klikk her for påmelding innen 31. mars.
Har du spørsmål eller ønsker mer info om prosjektet/arrangementet, ta gjerne kontakt med næringssjef Anne Vigdis Ellingsen, 911 17 477, anne.vigdis.ellingsen@elverum.kommune.no

Arrangør:
Elverum kommune og Elverumregionen Næringsutvikling

Mer om deltagelsen i «Levende lokaler» kan du lese her.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s