Leiret og Vestad / Sykkelbyen

Takk til alle som kom!

Onsdag 20 september var det «Takk for at du sykler og går»-arrangement i Storgata. Vi ønsker å takke alle som møtte opp, og alle som bidro til at det ble en flott dag! Se bilder fra dagen her.

Som en del av den europeiske mobilitetsuka stengte vi Storgata foran Rådhuset og fylte plassen med ulik aktivitet; Politiet holdt sykkelausjon, Møteplassen solgte suppe, kaffe og vafler, Sport1 sjekket sykler og lot de som ville prøve el-sykkel, bruktbutikkene solgte sakene sine, og det var stands med både Natur og ungdom, Naturvernforbundet, Hedmark trafikk, Ydalir, og byplanen. Kl. 18 var det tid for «politisk hjerterom» på biblioteket, med temat «Miljø og klima – hva kan vi gjøre lokalt i Elverum?» Ute på plassen var det også sykkelløype for barn, som Elverum læringssenter og Trygg trafikk stod for. Det var også laget en liten park på en parkeringsplass, såkalt «PARKerings dag».

Tusen takk også til kulturskolen, som var så flinke til hjelpe oss med å pynte gatene med flotte figurer i alle farger rundt tekstene «Takk for at du går» og «takk for at du sykler». Og takk til Hedmark trafikk for gratis bybuss hele dagen!

Så du forresten utstillingen av BYanalysen inne på biblioteket? Den blir stående en stund til – så det er bare å ta turen!

Her er det noen bilder fra dagen! Tok du et blinkskudd? Send det til oss da vel!

Denne bildekrusellen krever javaskript.


Takkforatdureisermiljøvennlig

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s